Къде да празнувам детски рожден ден в Силистра.

         Здравейте, ние от Детски Център "Смехурко" - гр. Силистра, Ви предлагаме една чудесна възможност да отпразнувате рождения ден, именния ден, партито или просто да прекарате няколко часа заедно с приятелите и родителите на вашето дете.

         При нас на разположение на децата е залата за щури игри, която е с капацитет до 20 деца. Двойна пързалка, луд лабиринт, басейн с топки, меки боксови круши, трамплин и десетки завои и коридори за приключения. В залата има място и за най-малките, те ще се забавляват по метода Монтесори с пет занимателни панела, разположени на подходяща височина за тях. Разнообразието от разпръснатите в залата детски играчки, кара всички дечица да се усмихват широко.

         Творческият ни кът е със страхотна панорама към центъра на града и Дунавската градина. В него децата могат да творят - да рисуват, оцветяват, апликират и играят занимателни и образователни игри.

         На нашата сцена могат да се изявяват малките артисти и певци. Могат да се облекат в костюма на някой приказен герой и да потанцуват на воля.

Разполагаме и със зона за хранене, обзаведена с подходящи маси и столчета, където можем да организираме и тематични партита.

       Може да разгледате част от центъра на страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/smehurko.park

Не се колебайте да ни се обадите, за да обсъдим вашата идея за парти - 0892492112

Екипа на Детски център "Смехурко" Парк - гр. Силистра

Другият магазин!

X